CSG Comenius Scholengemeenschap Leeuwarden

CSG Comenius is een open christelijke scholengemeenschap. CSG Comenius valt onder de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs Noord Fryslân (CVO). Het onderwijs wordt verzorgd vanuit vier locaties in Sint Anne en Leeuwarden.

Het scheelt een hoop tijd en geregel. En kosten

CSG Comenius Scholengemeenschap Leeuwarden

Lútsen Riedstra werkt sinds januari 2019 met PBrunner. Behalve ICT-instructeur is hij ook coördinator Repro van de CSG Comenius in Leeuwarden. De scholengemeenschap is 5 vestigingen in Leeuwarden rijk en telt circa 3000 leerlingen en 400 medewerkers. Vanuit de hoofdlocatie Zamenhof, waar de afdeling Repro gevestigd is, wordt heel veel drukwerk naar de andere locaties gebracht. Lútsen is heel tevreden over de samenwerking met PBrunner: “Toevallig heb ik laatst alle locaties gebeld om te horen wat hun ervaringen zijn. Over het transport van PBrunner heb ik nog niet één klacht gehad.”

“Tot eind 2018 regelden we alles zelf. Dat liep niet echt lekker.”
De samenwerking met PBrunner bevalt de coördinator Repro uitstekend. Lútsen: “Tot eind 2018 regelden we alles zelf. Dat liep niet echt lekker. Het is heel veel werk voor heel veel mensen en dus lastig om dat allemaal goed te coördineren. Wat doe je als er iemand ziek is? Post, pakketten, drukwerk en toetswerk moeten wel op tijd geleverd worden. Anders heb je een probleem.”

“Als je al je tijd rekent, ben je met PBrunner nog goedkoper uit ook.”
Eind 2018 kwam Riedstra in contact met Erwin van Houten, manager van PBrunner in Leeuwarden. “Hij bracht een offerte uit en die was akkoord. Het bedrijf heeft ons heel veel werk uit handen genomen. Als je al je tijd en de personeelskosten rekent, ben je met PBrunner nog goedkoper uit ook. Ze werken uitermate efficiënt. Het scheelt ons een hoop tijd en geregel. Iedereen is heel erg tevreden over de koeriers. Alles wordt perfect op tijd opgehaald en correct afgehandeld”, aldus de drukwerkcoördinator.

“Ik heb het gevoel dat PBRunner er bovenop zit.”
PBrunner voldoet ruimschoots aan de verwachtingen van de CSG Comenius Scholengemeenschap. ”We zijn nog maar net bezig, maar het voelt al heel vertrouwd. PBrunner is een kleinschalig, flexibel en goed georganiseerd bedrijf. Wij hebben geen omkijken meer naar het afleveren van onze post, pakketten en ons drukwerk. Als er een chauffeur ziek is, regelt Erwin iemand anders. Ik heb het gevoel dat Erwin van Houten er bovenop zit en het ook leuk vindt om te doen. Het gaat hem goed af,” besluit Lútsen Riedstra enthousiast.