De beste aanpak voor snel en betrouwbaar transport:
Wij combineren zorg en aandacht met efficiëntie
Om elke zending op tijd en in orde op de juiste plek aan te laten komen, staan efficiëntie, zorgvuldigheid en aandacht centraal in onze werkwijze.
Vrijwel altijd een koerier in de buurt
Team van koeriers dagelijks actief in Friesland
Ons vaste team van koeriers rijdt elke dag kris-kras door Friesland heen om zendingen af te leveren. Ons planningssysteem houdt er rekening mee dat de routes zo efficiënt mogelijk worden gepland. Dit zorgt ervoor dat onze koeriers zich dagelijks verspreiden door heel Friesland. Zo is er op vrijwel elk moment wel een koerier bij u in de buurt.
Stand-by team voor avond en weekend
Ook bereikbaar en beschikbaar buiten kantooruren
Niet alles kan vooraf voorzien worden. Dat geldt zeker voor de medische sector waar regelmatig spoedleveringen nodig zijn buiten kantooruren. Om die reden heeft PBrunner een vast team stand-by staan om u te helpen met de verzending van uw zending 's avonds of in het weekend.
Track & trace
Realtime inzicht in de status van uw zending
De auto's van alle koeriers zijn voorzien van track & trace, zodat we precies kunnen volgen wat de status van uw zending is. Wanneer uw zending is afgeleverd, wordt u daar direct over geïnformeerd.
Conform GDP-procedures
Voldoen aan kwaliteitsnormen voor distributie medicijnen
Als koerier voor de medische sector zorgen we ervoor dat alle koeriers weten aan welke kwaliteitseisen het transport van medicijnen dient te voldoen conform de Good Distribution Practice (GDP). Daarnaast hebben we onze eigen procedures om naleving ervan te waarborgen.
Persoonlijke aandacht & zorgvuldigheid
De persoonlijke factor blijft belangrijk
Zowel in het contact met de verzender als met de ontvanger hechten we groot belang aan het persoonlijk contact. Aandacht en zorgvuldigheid zijn hier de kenmerkende eigenschappen van de koeriers van PBrunner.