Medisch transport

Meer dan bij welk ander transport geldt bij medisch transport: de zending moet 100% goed gaan. Altijd. Of het nu gaat om het versturen van medicijnen, uitstrijkjes, papierwerk of andere medische zaken.

Spoedtransport en vaste rondes

PBrunner verzorgt medisch transport van en naar patiënten, ziekenhuizen, apotheken, huisartsen en andere zorgverleners. We werken met een vast team aan koeriers, zodat er altijd snel en op tijd wordt geleverd. Alle koeriers zijn bekend met GDP-procedures en de toepassing ervan. Medisch transport varieert van medisch spoedtransport tot medische koeriersdiensten zoals een vaste ronde voor de levering van medicijnen aan patiënten. Meer over onze werkwijze leest u hier.

Ook buiten kantooruren

Onvoorziene omstandigheden doen zich regelmatig voor buiten kantooruren of in het weekend. Daarom heeft PBrunner op deze tijden een speciaal team stand-by. Zij zorgen ervoor dat uw zending ook buiten kantooruren gewoon plaatsvindt.

De koerier van de medische sector in Friesland

Het medisch transport team van PBrunner zorgt al meer dan 20 jaar dat patiënten en zorginstellingen hiervan op aan kunnen. Hierdoor zijn we de koerier van de medische sector in Friesland.