Onze partners

Els in the City

Minder logistieke kosten met fietskoeriers

Met Els in the City combineren we de logistieke kennis, expertise en systemen van ELS-Logistics met jarenlange ervaring met het runnen van een fietskoeriersbedrijf. Deze samenwerking geeft organisaties een unieke mogelijkheid om transport binnen en buiten de stad op een fundamenteel andere manier te organiseren. Met als belangrijkste resultaat een schonere stad met minder verkeersdrukte. En voor onze klanten minder logistieke kosten en zorgen.

Els Logistics

Logistiek dienstverlener met focus op digitalisering

Wij zijn natuurlijk niet de enige logistieke dienstverlener, het verschil met anderen zit’m in onze waarden. Onze waarden zijn: betrouwbaarheid, innovatie en persoonlijk contact. Dit leidt ertoe dat op de eerste plaats klanten er van op aan kunnen dat afspraak daadwerkelijk afspraak is. Dat dit in de praktijk zo is blijkt eruit dat we al jaren een set aan tevreden vaste klanten hebben. Onze drang naar innovatie heeft ervoor gezorgd dat we gebruikmaken van een geavanceerd track & trace systeem, een eigen plansysteem hebben ontwikkeld en vrijwel alle processen zijn gedigitaliseerd. En, last but not least: we geloven erin dat persoonlijk contact essentieel is: zowel binnen de eigen organisatie, met onze klanten en niet te vergeten met de klanten van onze klanten.

HUBBASE

The lean process company

De markt vereist voortdurende verbetering, innovatie en keteninformatie. Het belang van flexibiliteit en wendbaarheid neemt toe. HUB BASE helpt organisaties bij het slim inrichten van processen en IT.

Verbinden als grote kracht
Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de bestaande processen en systemen en schetsen de ideale situatie. Wij bespreken de door ons geadviseerde mogelijkheden voor een stapsgewijze aanpak. De adviezen liggen op het vakgebied van IT en processen. Vaak hebben wij al deeloplossingen op de plank liggen, omdat een aantal gerenommeerde partijen u voorgingen.

Bekijk:
www.hubbase.nl